Diverteix-te, sigues lliure!

fashionfreakshow

La creativitat és innata en moltes persones i és important deixar-la fluir i alimentar-la. No se sap mai fins a on podrà arribar i quines seran les seves repercussions, però és emocionant tenir un futur incert esperant les sorpreses a les quals pot conduir l’inexplorable.

Potser el públic coneix a Jean Paul Gaultier per la seva moda – sobretot pels seus perfums i la visió dels mariners i les cotilles-, però hi ha una història darrera de tot aquest llegat espectacular. Fashion Freak Show (Teatre Coliseum) és un viatge a través de la seva vida de manera cronològica, explicant els moments claus que el van portar a esdevenir allò que ha aconseguit i és ara. Una obra que compta amb intervencions estel·lars que no es poden avançar…

La música, els colors, la llum i la passió desborden espectacularment l’escenari des del primer minut. La introducció ja demostra que serà tota una experiència i que la imaginació i les ganes de viure i mostrar-ho seran el leitmotiv de tota la producció.

Amb unes transicions espectaculars entre èpoques i etapes de la vida del dissenyador, el treball de producció és immens i està pensat tot al detall. Cada segment està estructurat de manera precisa, amb un sentit determinat que no deixa cap serrell per completar.

El relat es va desplegant davant del públic de manera orgànica i enèrgica, amb un ritme natural que omple d’expectació a l’espectadora sense decebre-la després. La metòdica presentació dels episodis de la vida de Gaultier van marcats també per una selecció musical que fa bellugar (i també cantar) al públic. Llàstima que la festa no continuï un cop s’ha abaixat el teló. L’únic que faltaria seria pujar una mica el volum tant de la música com del micròfon de la cantant que fa de fil conductor perquè acabi d’explosionar.

Tot l’espectacle és magnífic, però destaca especialment tot el repartiment d’intèrprets, ballarins/es i artistes de circ que donen vida als personatges que es presenten. A més de les seves qualitats artístiques, que son moltes, allò que més hipnotitza i atrau son les ganes d’estar a l’escenari, la seva voluntat d’entrega en cada aparició i com mostren que gaudeixen de tot el què estan fent. Realment, l’espectadora vol pujar allà dalt quan s’acaba l’espectacle i continuar la festa amb totes elles.

Que el teatre és un lloc per gaudir, veure coses increïbles i arriscades és un fet indiscutible. Aquesta producció és això i molt més.


Deixa un comentari