Americana (IV). Plàsticament atractiva

americana_poser

Amb una estètica que es mou entre la pel·lícula convencional, el vídeo domèstic i el videoclip, Poser viatja per l’escena musical underground de la mà de la seva protagonista, Lennon Gates, que decideix crear un pòdcast amb l’objectiu de mostrar als oients músics emergents i noves tendències musicals. Aquesta és la excusa que posa quan comença a enregistrar entrevistes i concerts en directe per penjar-los a la xarxa, però la realitat es podrà veure aviat quan es mostra més interessada per formar part d’aquest àmbit que promocionar-lo. I les coses aniran d’una manera… diferent.

La manera de rodar el film i el seu muntatge que van saltant de format enganxa al públic i el manté entretingut. També ajuda l’estructura del guió a través d’episodis, com el mateix pòdcast, amb un títol explicatiu i la veu en off de Lennon posant a l’espectadora en context. Aquests capítols marquen els diferents actes de la trama i juga amb doble sentit, entre la feina i la vida de la protagonista.

El més destacable, indubtablement són la seva protagonista, interpretada per Sylvie Mix i una d’aquestes artistes emergents, Bobbie Kitten (que fa d’ella mateixa). Totes dues novells a la gran pantalla, però que saben explotar una química molt interessant davant la càmera i les seves interaccions en les diferents escenes que comparteixen. Són magnètiques.

Plàsticament atractiva, amb una narrativa interessant, però que no deixa una gran petjada en la nostra retina.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s