Cor intermitent

Hem vist moltes vegades les històries de persones que han aconseguit el seu somni d’arribar a ser estrelles en la música, el cinema o el teatre. En canvi, poques vegades es posa el focus en aquells que ho intenten, igual que la resta, i que es queden pel camí. I, de fet, això és el que passa a la majoria de persones que lluiten per treballar en el món de l’art, poques aconsegueixen arribar a l’èxit absolut.

Aquesta és la base de lespectacle de llums, colors, música i, sobretot, molt ball que és A chorus line que es pot veure al Teatre Tívoli. El text mostra un càsting per forma part del cor d’un espectacle, la paret on s’acomodaran els protagonistes del l’obra. Durant tota la narració es parla de la importància d’anar tots a una, del treball i esforç que és necessari per dedicar-se al món del ball, però, sobretot, que moltes vegades tot això no vol dir que s’aconsegueixi l’objectiu marcat.

La força d’aquest espectacle radica en els números musicals grupals. La precisió en què els intèrprets quadren cada coreografia i cada registre vocal en les cançons corals és fruit, sens dubte, d’un treball meticulós en cada segment de l’espectacle. En canvi, té els seus punts més febles en els números individuals, a excepció d’un parell de puntuals que engrandeixen quan acaben en una resposta coral – Cantar i Lo hice por amor -. Així doncs, l’espectacle té alts i baixos durant tota la narració i, això, provoca que alguns moments es facin pesats i les més de dues hores es facin llargues.

Dels intèrprets destaquen especialment Kristina Alonso (Sheila), Albert Bolea (Bobby) i Estibalitz Ruiz (Diana) per la seva força trepitjant l’escenari i el caràcter que mostren donant vida als seus personatges.

La posada en escena, vestida amb miralls i un escenari nu és un reflex fidedigne d’un càsting habitual, no té pretensions ni grandiloqüència, ni les necessita. La música en directe és sempre un al·licient per veure musicals al teatre i aquest és un bon exemple per gaudir d’una orquestra meravellosa en directe.

Pensat pels amants del musical original, aquest fa les delícies de qui es va enamorar d’ell en el seu moment. Per als que no vam connectar amb intensitat llavors, amb aquesta versió tampoc ho aconseguim.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s