Americana (IV). Aubrey Plaza, no fa falta res més.

Una pel·lícula amb la presència d’Aubrey Plaza té dues coses assegurades: que serà magnífica i que hi haurà un personatges bastant boig en la trama. I a Ingrid goes west totes dues premisses es troben.

A la categoria Tops de l’Americana es va presentar aquesta “crítica” a les xarxes socials. Ingrid és una noia enganxada a Instagram i obsessionada amb fer-se amiga de la gent popular que allà hi troba. Després d’un episodi difícil (no faré spoilers) es trasllada a Los Ángeles on farà tot el possible per fer-se amiga d’una influencer de les xarxes. Aubrey Plaza és l’obsessionada i Elizabeth Olsen és l’objecte de l’obsessió.

La història està tramada d’una manera molt original i entretinguda, que fa gaudir als espectadors des del primer minut. Els primers plànols de Plaza en els seus moments obsessius valen or. La falsedat de la influencer Olsen està molt ben retratada, igual que la seva vida “idíl·lica”.

Amb ritme, bon plantejament i uns guions molt acurats, l’únic que li falta és una mica de resolució, un punt més i hagués estat perfecte. Sí que queda resolta la qüestió principal a la qual s’enfronta Ingrid, però una volta més, reblar el clau amb una última escena apoteòsica – o histriònica com tota la cinta- hagués acabat d’arrodonir un film molt entretingut i necessari en els temps que corren.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s