Arriscada i sorprenent (sense spoilers)

Parlar de Life Spoiler (Sala Flyhard) sense fer, efectivament, cap spoiler serà difícil però ho intentaré. Tot comença amb aquesta premissa: què passaria si poguessis saber quin serà el teu futur? Si a través d’una aplicació enllaçada al Facebook sabessis a qui et trobaràs a la vida, de qui t’enamoraràs, si tindràs fills, com t’anirà a la feina… Voldries saber-ho? I més important encara, això influenciaria en la teva vida? Intentaries canviar el teu futur? Podries?

Moltes variables que parlen del temps, que ja en sí mateix és un misteri, i que ens fan reflexionar, com ho fan els protagonistes d’aquesta obra. De l’argument només dir que tot comença amb un accident de cotxe i, la resta, millor no saber-la. Part de la màgia d’aquesta obra és la desconeixença de cap a on ens portaran els personatges. El text és vital, reflexiu i enginyós. Està tramat de tal manera que guia a l’espectador en un viatge que el manté atrapat fins al final. Amb moments de tristesa i drama, al mateix temps ens mostra espurnes d’humor que arrenquen riures gratificants entre el públic.

Dels actors, remarcar el redescobriment que he fet de la Vicky Luengo, de qui els anteriors papers al teatre m’havien deixat una mica freda. La seva entrega al personatge, la seva mimetització, és tal que cada pensament que surt de la seva boca és real. Vivim les seves reflexions, les seves pors, els seus sentiments. De la Bruna Cusí mai es pot dir res dolent. Ella es transforma en cada personatge que interpreta, i aquí la Bruna és l’Alícia, sense artifici. I què dir de Sergio Matamala? Només elogis. Personatge freak que aporta humor senzill i tendre al text. Ell és clau per saber què passa i resoldre els conflictes més destacats de l’obra.

I l’altre gran protagonista és la posada en escena. Entrar al teatre i trobar-te mig cotxe encastat a la paret ja anuncia que aquesta no és una obra sense pretensions. Arrisca i convenç. Sorprèn i no deixa indiferent. Potser nosaltres no tenim una app per saber què passarà demà, però si us puc dir que si aneu a veure Life Spoiler el dia serà molt més interessant.

 

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s