Moments únics

Començo aquesta nova categoria amb la voluntat de poder compartir amb tothom que llegeixi aquest bloc aquelles bandes sonores, aquells moments musicals de les pel·lícules que m’han fet somiar, estremir, emocionar o, fins i tot, plorar. No sempre les millors composicions musicals acompanyen a les millors pel·lícules, moltes vegades pel·lícules mediocres o prescindibles s’eleven gràcies a les notes del compositor de l’embolcall sonor. Tot i això, no podem confondre que encara que la música sigui meravellosa, a vegades ni això ajuda al film.

Igualment, aquest apartat pretén salvaguardar aquelles petites joies que a vegades han quedat en segon plat o ni tan sols s’han tingut en compte. No us enganyaré, també recopilaré bandes sonores conegudes arreu del món, de compositors amb un reconeixement mundial. I és que sense ells, les bandes sonores tampoc haguessin sigut elevades fins a la categoria d’art.

Servirà una mica per tot, per descobrir temes i compositors desconeguts, per redescobrir pel·lícules, per commemorar autors imprescindibles… i, sobretot, per gaudir de moments únics del cinema mundial.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s